ZGODBA IN VIZIJA

Haven je nastal iz ljubezni do dišečih sveč in dodatkov za dom ter želje po ustvarjanju.

Vse se je začelo z zabavnim hobijem in ustvarjanjem dodatkov za lastne potrebe, ob selitvi v prvo stanovanje. Izdelki iz domače kuhinje so kmalu pritegnili in navdušili družino in prijatelje in tako se je začela razvijati ideja o spletni trgovinici.

Pripomogla je tudi ugotovitev, da na slovenskem trgu ni veliko ponudnikov dišečih sveč iz rastlinskega voska, ki je bila ključna pri odločitvi, da hobi preraste v nekaj več. V spletno trgovinico, v kateri vam ponujamo ročno izdelane sveče in minimalistične dodatke za dom.

-

Majhne stvari so tiste, ki naredijo razliko in v Haven se tega zavedamo. Naša vizija je ustvarjati elegantne ter zdravju in okolju prijazne dodatke za dom, ki v prostor prinesejo tisto nekaj, kar ga naredi bolj prijetnega in udobnega.

Ni ga boljšega občutka, kot je ta, ko se po napornem dnevu opravkov, službe ali predavanj, vrneš v svoje varno (in dišeče) zatočišče.

-

Poleg tega pa želimo ljudi izobraziti o številnih prednostih, ki jih imajo rastlinski voski in netoksične dišave.

NAŠI IZDELKI

Očarljive dišave, čudovit minimalističen dizajn in le najboljše sestavine. Vse kar obožujemo pri dragih luksuznih svečah smo na slovenski trg pripeljali po bolj ugodnih cenah in z mislijo na naravo.

Sveče so ročno izdelane v majhnih serijah. Izdelane so iz rastlinskega sojinega voska, ki je zdravju in okolju bolj prijazna alternativa tradicionalnim svečam iz parafinskega voska.

Skrbno izbrani vonji dišavnih olj iz Španije pa imajo vsak svoj namen in sporočilo.

Poleg skrbno izbranih sestavin, je bil vsak izdelek tudi skrbno testiran za najboljšo izkušnjo.

V naši spletni trgovinici, poleg naših dišečih in dekorativnih sveč, najdeš tudi vrsto dodatkov, ki bodo poskrbeli, da se boš doma počutil/a še bolj prijetno, udobno, sproščeno in – domače.

Kaj pa embalaža?

Ker se zavedamo vseh negativnih vplivov, ki ga lahko ima embalaža za okolje, izdelke pakiramo v trajnostno embalažo.

Dišeče sveče vlivamo v steklene kozarce, ki jih lahko ponovno uporabimo, kot lonček za rastline, držalo za svinčnike, za shranjevanje ličil...

Vse izdelke pa pakiramo v kartonsko embalažo, polnjeno s polnilnimi kosmiči iz koruznega škroba.